Incognitogeschiedenis bewust en privé bewaren
Chrome bewaart incognitobezoeken normaal niet na het sluiten van het venster. BestHistory Pro kan gekozen bezoeken alleen na jouw expliciete toestemming lokaal versleuteld vastleggen.
Privégeschiedenis
Voor het optioneel bewaren van incognitobezoeken met Pro moet je BestHistory zelf toestemming geven in de extensie-instellingen van Chrome.
Privémodus is een lokaal versleuteld gebied met een wachtwoord. Het verbergt je internetactiviteiten niet voor websites of netwerkbeheerders.
De volledige geschiedenisdatabase, privédossiers en back-ups blijven standaard op je apparaat. BestHistory verkoopt geen browsegegevens.